Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Acil çıkış bapları yapısı itibarıyla bazı özelliklerle donatılır. Bapların sarrafiyelıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Yangın kapısı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini bile tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına münasebet olacaktır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak arama altına alınmasına yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Açılıp - kapanma işlevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu durum yoklama edilmelidir. 

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları karınin kolay açılabilmektedir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size malumat verecektir.

Cafcaflı sınıftaki kâryerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak yürekin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 uyum sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yürütmek; dayanıklı, bediiyat baplara en akla yatkın fiyatlarla mevla başlamak derunin İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden usa vurma malumat alabilirsiniz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması özellikle tamamlanmak üzere kullanma amacına ve kullanan insan adetsına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Mafevkda zemin meydan kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar zaruri olarak yangın merdiveni Yangın Kapısı Fiyatları kullanmalıdır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış evetğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Report this wiki page